طرز تهیه ماکارونی با سس چغندر

pasta-with-beet-sauce

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سس چغندر :

پاستا و یا ماکارونی ۲۵۰ گرم

چغندر ۳ تا

سیر ۳ حبه

روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری

خامه ۱/۴ پیمانه

نمک فلفل سیاه

اویشن ۳ شاخه کوچیک

پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه

سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذا خوری

اب سبزیجات ۱/۲ پیمانه

برگ ریحان تازه , و یا ترخون تازه

طرز تهیه ماکارونی با سس چغندر :

آسمونی : چغندر ها رو مکعبی خرد کنید و داخل روغن زیتون کمی تفت بدید سیر رو ریز خرد کنید و اضافه کنید کمی تفت بدید و بعد بعش اب سبزیجات و ۳ شاخه اویشن اضافه کنید و در ظرف رو بزارید تا خوب بپزن .

بعد از پخت نباید هیچ ابی ته ظرفتون بمونه

اویشنها رو در بیارید بندازید دور .

حالا چغندرهای پخته شده رو با سرکه بالزامیک ونصف پنیر پارمژان نمک پوره کنید و برگردونید داخل ظرف توش مقداری خامه بریزید و بزارید کمی بجوش بیاد نمک و فلفل اضافه کنید.

ماکارونی ویا پاستای ابکش شدتون رو بریزید توش و مخلوط کنید و بزارید کمی سس غلیظ بشه و شل و ابکی نباشه.

بقیه پنیرباقی مانده رو بهش اضافه کنید بعد توی ظرف سرو بکشید و مقداری برگ ریحان و یا ترخون تازه بریزید روی غذای خوشمزتون.

- پورتال آسمونی Asemooni.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه