طرز تهیه خورش غوره

unripe-grapes-stew

مواد لازم برای تهیه خورش غوره :

گوشت خرد شده نیم کیلو گرم

پیاز داغ دو قاشق غذاخوری

غوره ۳۵۰ گرم

نعنا و جعفری یک کیلوگرم

روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه خورش غوره :

آسمونی : گوشت را همراه پیاز داغ می‌گذاریم بپزد.

سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم.

وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.

پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد.

در صورت تمایل می‌توانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.

- پورتال آسمونی Asemooni.com


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه